Ruben Amorim

Sporting Lisboa har i praksis allerede vunnet den portugisiske toppserien. – Det er teknisk mulig at byrival Benfica tar igjen forspranget på syv poeng, men med bare fire kamper igjen av Primeira Liga sesongen skal mye gå galt med Sporting for at det skal skje!

Dette «noe» kan være at manageren stikker av til London!.

Les: Real Madrid har lært av den gigantiske tabben med Martin Ødegaard

Det er denne suksessen som har gjort Sporting Lisboa manager Ruben Amorim aktuell for noen av de største klubbene i Premier League. Nå beklager Amorim han lot seg friste av høye lønninger, ære og berømmelse.

Tidligere uken reiste Ruben Amorim til London for et møte med West Ham. – Etter reaksjoner fra fans rykker han ut med en beklagelse.

The Athletic gjengir: «Jeg er veldig lei meg»

Sporting Lisboa-trener Ruben Amorim har blitt uttalt å være av interesse for både Liverpool og West Ham foran neste sesong. – Han har også befunnet seg høyt oppe på ekspertlistene for hvem som vil overta både på Stamford Brigde og Old Trafford.

Mandag skal Amorim ha reist til London for å holde samtaler med West Ham om å ta over etter David Moyes i sommer. Men det var ingen god samtale og Amorim var tilbake i Lisboa allerede i løpet av tirsdagen, konstaterte journalisten Pedro Sepulveda.

Portuguese Record hevdet videre at Amorim verken vil trene West Ham eller Liverpool neste sesong.

I mellomtiden var ikke Sportings supportere helt fornøyd med at treneren deres reiste til London for å snakke med andre klubber midt i en opphetet tittelkamp. – Vinner Sporting bortemøtet mot Porto imorgen er gullet i boks uavhengig av dagens Benfica kamp.

Amorim ber om unnskyldning for turen. «Det var en feil. Timingen var helt feil. Jeg ber alltid spillerne mine om å være respektfulle, og nå var jeg ikke det. Selv om jeg informerte klubben før turen. Jeg er veldig lei meg og beklager overfor supporterne, klubben og spillerne.»

LES: Dansk storklubb feirer med fem etasjers marsipankake etter Leicesters opprykk til Premier League