(c) Bilde Chelsea FC: Frank Lampard

Frank Lampard har søndag gjort unna alle formalitetene i sin kontrakt og har skrevet under på en 2,5 år lang managerkontrakt med Everton, ifølge BBC og The Guardian.

43-åringen erstatter Rafael Benitez, som forlot klubben tidligere denne måneden etter kun én seier på 13 kamper.

Les: Carlo Ancelotti må ta trenerkurs

Lampard ble tilbudt jobben etter at Evertons hierarki gjennomførte en siste intervjurunde fredag. – Intervjuene inkluderte Lampard, den portugisiske treneren Vitor Pereira og nåværende midlertidig manager Duncan Ferguson.

En offisiell kunngjøring om Lampard er ventet fra Everton på mandag.

Lampard er nær ved å sikre sin første signering etter at Everton ble enige om en avtale om å signere Manchester United-midtbanespiller Donny van de Beek på lån til slutten av sesongen og mer aktivitet kan følge før overgangsvinduet stenger på mandag.

Han slår også sammen trenerteamet sitt, med tidligere Derby County og Swansea City-manager Paul Clement – som jobbet med tidligere Everton-manager Carlo Ancelotti i Chelsea, Paris St-Germain, Real Madrid og Bayern München – i kamp om å flytte til Goodison Park sammen med Chelsea-trener Joe Edwards.

Lampard, som har vært ute siden han ble sparket som Chelsea-manager for et år siden, vil ta ansvar for sin første kamp i FA-cupens fjerde runde hjemme mot Brentford på lørdag før en avgjørende Premier League-nedrykkskamp borte mot Newcastle United en uke på tirsdag.

Den offisielle bekreftelsen kommer på mandag. Med seg i sitt trenerteam får han Paul Clement, Chris Jones og Joe Edwards.

Les: Sky Sports: Christian Eriksen bestod den medisinske testen