Satser på mer av dette neste sesong. (foto: everton, twitter)

Harry Winks. Det tidligere Tottenham-talentet som har måttet se den ene forsterkningen etter den andre hentes inn til sin posisjon. Forrige sesong ble det 30 kamper på 26-åringen (stort sett innhopp), men fra mars da innspurten til Conte startet mot Champions League-billetten, har det blitt fattige 65 minutter på Premier League-arenaen for Winks. I den blå delen av Liverpool gjøres det klart for å utnytte muligheten.

I januar hentet Spurs Rodrigo Bentancur, denne sommeren er også Yves Bissouma hentet inn som forsterkning på midtbanen. Ifølge BBC betyr dette at Winks trolig er på vei ut av den eneste klubben han har spilt for.

LES: Det tidligere Liverpool-talentet Ki-Jana Hoever sendes videre fra Wolverhampton

Allerede i 2013/14-sesongen var unge Winks fast på førstelagstreningene, nå står den defensive midtbanespilleren med 202 kamper.

BBC hevder Everton gjør seg klar med å tilby Winks en vei bort fra Tottenham-benken. Blir overgangen gjennomført, håper vi Winks har mer suksess enn da forrige overflødige Spurs spiller fant veien til Goodison Park.

LES: Neymar slipper å lure på hvor han skal spille resten av karrieren

Dele Alli tok aldri redningsmannsrollen hos Everton da han ble hentet inn i januar for å score klubben til sikker plass over nedrykksstreken. 11 Premier League kamper, null scoringer og null assists bekreftet dessverre at Alli har et solid stykke arbeid foran seg før han nærmer seg tidligere toppform.

Det ser ikke ut til å ha skremt Everton fra å gå inn den samme døra i London.