Må være på offensiven når de største klubbene sirkler rundt Saka (foto: Arsenal)

Bayern München er tilbake. Etter å ha blitt ydmyket av ferskingen Xabi Alonso og Bayer Leverkusen i Bundesliga, er muligheten åpen for Champions League-finale etter 2-2 i første semfinalekamp mot Real Madrid. Da er pondusen tilbake hos Bayern-ledelsen, den skal utnyttes for å gjøre «the big steal» hos Premier League-klubben de sendte ut av Champions League.

På akademiet hos Arsenal er det en dansk 16-åring som har gått bananas foran motstandernes mål i U18-ligaen. Ifølge The Telegraph skal Bayern München utnytte en fordel som skal nappe Chidozie Obi-Martin ut av rekkevidde for Mikel Arteta.

LES: Ten Hag strålende fornøyd med Jadon Sancho

Chido Obi-Martin kan tydeligvis ikke gjøre noe annet enn å fortsette å score. I desember noterte den 16 år unge danske Arsenal-spilleren seg med ville 10 scoringer mot Liverpools U16-lag – i samme kamp. forrige lørdag dro 16-åringen til med 7 mål i U18-kamp mot Norwich. Dette er spisstypen Mikel Arteta skal ha inn på førstelaget, nå presser Arsenal-manageren på for at den unge dansken ikke fristes fort fra Emirates når han når profesjonell kontrakt-alder.

Det er nettopp dette Bayern München nå planlegger å gjøre, bare at de skal gjøre det før.

Ifølge The Telegraph har bundesligaklubben sendt signaler de skal utnytte engelske klubbers begrensinger for å tilby spillere ynge enn 17 en fullverdig kontrakt med lønnsløft. For Obi-Martins del skjer dette 29. november i år.

Bayern München hemmes ikke av denne regelen og kan tilby en gylden profesjonell kontrakt til stortalentet, noe tyskerne vurderer å gjøre, melder det engelske mediet.

F7: 215 seriekamper siden dette har skjedd jernmannen Schmeichel

Dette er 16-åringen som står med 28 scoringer på 16 U18-kamper. Bayern München kan også vise til Jamal Musiala. Tyskeren ble hentet fra Chelsea som 16-åring, året etter fikk angrepsspilleren debut på førstelaget. Som 21-åring står Musiala allerede med 162 førstelagskamper.

Arsenal har all grunn til å frykte Bayerns fremstøt.

Alt du trenger å vite: Arsenal – Bournemouth