Kane on fire, men får ikke med seg resten av laget. (foto: Bayern München)

Etter Bayern München ble sendt ut av Champions League av Real Madrid ble den tyske giganten oppfordret til å selge klubbens største stjerne Harry Kane.

Liverpool-legenden Dietmar «Didi» Hamann er på’n igjen og har nok en gang slått ut mot Harry Kane og hevdet at Bayern München ville vært bedre uten ham.

Englands kaptein og mangeårige Mancehster United-mål har vist seg eksepsjonelt produktiv for bayerne siden han ble signert fra Tottenham for 100 millioner euro i fjor sommer i en avtale som fullstendig knuste Bundesligaens overgangsrekord.

Les: Bayern München var villig til å betale over 200 millioner, men det var nesten en milliard for lite

Selv om Kane ikke har – og sannsynligvis ikke vil – klart å bryte Robert Lewandowskis rekord på 41 mål i en Bundesliga-sesong, har han kommet ganske nærme, med 36 på 32 kamper i ligaen og 44 i alle konkurranser, samtidig som han har bidratt med 12 assists.

Til tross for denne fantastiske statistikken, har 30-åringen gått enda en sesong uten en pokal. Bayern har blitt komfortabelt «tatt fra» Bundesliga-tittelen av Bayer Leverkusen, krasjet mot tredjelags Saarbrücken i DFB-Pokal og gikk glipp av Champions League-finalen etter et sent Real Madrid-comeback.

Kane har fått kritikk for sin prestasjon i den kampen mot Madrid. Etter å ha for det meste vært passasjer, ble spissen overraskende byttet ut etter 80 minutter. Liverpool-legenden Didi Hamann sa etterpå at han burde ha «bitt tennene sammen».

Da han snakket på Sky 90, mente Hamann på om Bayern ville ha det bedre uten Kane. «Bak kulissene [i Bayern] vil jeg absolutt stille spørsmålet: Ville de ha det bedre med 100 millioner euro i banken og ham tilbake i Storbritannia?»

«Bayern scoret flere mål uten Kane forrige sesong enn denne perioden. Han kom ikke billig heller. Han har en høy lønn og koster 100 millioner euro. Ville de virkelig ha det verre med [Mathys] Tel på topp? Hvor mange titler har de vunnet?»

«De gjorde det bra mot Arsenal [i Champions League-kvarteret] – han var knapt synlig. Han var også knapt synlig mot Madrid; han hadde en sjanse til å gjøre 2-0, en vanskelig en, han traff sidenettet med venstre side. fot. Og så går han etter 80 minutter på grunn av ryggproblemer. Jeg skal være ærlig, jeg har ingen sympati for dette.

Les på F7: Manchester United manageren høres ut som en norsk landslagssjef