Spiller tre giganter opp mot hverandre? (foto: alcantara, twitter)

Man kan saktens spandere på deg et smil etter man har vunnet Champions League, selv om man er en seriøs tysk trener. Hansi Flick var kun tiltenkt rollen som manager for Bayern München midlertidig, men etter gårsdagens triumf vil jobben være akkurat så permanent som han ønsker.

Det tyske laget sprudler etter Flick overtok, selv om seieren i går satt litt lenger inne enn den har gjort tidligere i turneringen har han for alvor fått ting til å virke.

Naturlig nok er manageren fornøyd med seieren i Champions League, såpass fornøyd var han at den ellers så meget seriøse lederen av verdens beste fotballklubb kunne spøke om Thiago Alcantara.

Les: The Athletic: Chelsea har sikret seg kapteinen med stor K

Det har vært en rykteflom i media om en overgang for midtbanespilleren til Liverpool, og nå også Manchester City. Alcantara som ikke har villet skrive under med bare et år igjen av avtalen er etter alle solemerker på vei bort fra Bayern München.

Les: Koeman har skjønt at Barcelona tok feil – stanser trolig salget alle venter på

Thiago’s betydning for Bayern var åpenbar på søndag kveld da han hjalp klubben med å slå PSG 1-0 i Champions League finalen. Hans suverene 25-yard-ball satte Bayern i gang med et utmerket trekk som endte med at Kingsley Coman headet inn vinnermålet.

Fotballkommentatorene er av den oppfatning at Thiago spilte sin siste kamp for Bayern. Etter kampen ble Flick imidlertid også spurt om muligheten for at spilleren skulle dra videre til Anfield.

Flick kom da med sin «spøk» som likevel har et underliggende alvor.

«Han fortalte meg at han ville bli»

“Jeg takket bare for ham.

Så hentet han seg inn inn:

«Jeg vet ikke [hvor fremtiden hans ligger], han vet ikke selv ennå.

«Vi må vente og se hva som skjer i løpet av de neste dagene.»

Les: Har ringt Max