Ikke lenger lagkamerater

For et noen dager siden forlenget Federico Valverde sin kontrakt med Real Madrid frem til 2027. – Fra å være ute i kulden i den spanske storklubben har han kommet tilbake og blitt sentral. Den uruguayanske midtbanespilleren ble veldig usikker på hva han skulle gjøre da Bayern München tidligere i sommer forsøkte å lirke han ut.

23-åringens forrige kontrakt varte til 2025, da Valverde uttrykte sin bekymring valte Real Madrid å gi han den lengste kontrakten i troppen.

Les: Bayern München gjør det de kan best: Hente stjernespillere fra sine største rivaler

Valverde begynte i Real Madrid tilbake i januar 2016 etter å ha ventet på Penarol til han kunne dra til Spania, og etter et par år hvor han hadde spilt for Castilla og ble sendt ut på lån til Deportivo La Coruna, fikk han sin sjanse til å spille på Estadio Santiago Bernabeu.

Julen Lopetegui bestemte seg sommeren 2018 for at han ville beholde Valverde i og rundt Real Madrids førstelagstropp, men det var ikke før han ble avskjediget og Santiago Solari erstattet ham som hovedtrener at den uruguayanske midtbanespilleren virkelig tok av.

Les: Dropper Chelsea etter en prat med Thomas Tuchel

Så, under Zinedine Zidane, ble Valverde et mer atletisk alternativ i de tre midterste og fylte til og med ut på høyreback, slik han spesielt gjorde mot Liverpool på Anfield i Champions League forrige sesong.

Til tross for at Valverde taklet noen skadeproblemer forrige sesong, har han vært veldig etterspurt, og Bayern München hadde drømt om å lirke ham bort fra Real Madrid.

Valverde har allerede spilt 104 kamper for Real Madrid, og med den historiske midtbanetrioen Casemiro (29), Toni Kroos (32) og Luka Modric (35) som alle blir eldre, vil det ikke vare lenge før han er støttepunktet på midtbanen .