Det er her det skjer!

Det som lenge så ut til å bli den dårligste sesongen på veldig lenge for Bayern München i Bundesliga ser nå veldig mye lysere.  Med dagens 4-1 hjemmeseier mot bunnlaget Stuttgart har de sin 6. strake seier.

Avstanden opp til serieleder Borussia Dortmund er på seks poeng. Det som må føles ekstra godt for laget er at deres store stjerne og målmaskin Robert Lewandowski smiler igjen og ser for seg å fullføre sin karriere i klubben.

Alle var klare over at dette ville bli en lett kamp, Stuttgart kjemper helt nederst i tabellen og vil normalt ikke by på stor motstand.

Den tyske fotballstormakten dominerte åpningen og brukte kun fem minutter på å få nettsus. Etter mye om og men endte ballen hos Thiago Alcántara, som plasserte den lavt i nettet på lekkert vis fra 15 meter.

20 minutter senere svarte Stuttgart. Anastasios Donis utlignet med et herlig langskudd, som Manuel Neuer ikke klarte å avverge. Grekeren fikk ta ballen fint ned på brystet, brukte et par berøringer og smalt til fra 20 meter.

Bayern presset på for ny scoring og fikk det etter 55 minutter. Christian Gentner var uheldig og satte ballen i eget mål.

Ti minutter senere fikk den tyske storklubben mulighet til å øke ledelsen da Robert Lewandowski ble hektet i straffefeltet. Polakken valgte å ta straffen selv, men satte ballen i stolpen.

Ledelsen ble likevel økt av Leon Goretzka seks minutter senere, da han enkelt headet inn 3-1. Målet var av det enklere slaget siden Stuttgart-keeper Ron-Robert Zieler var på bærtur.

Lewandowski skulle få revansj for straffebommen. Han fastsatte sluttresultatet til 4-1 seks minutter før slutt etter at stjernespissen rundet keeper og satte ballen kaldt i nettet.

Stuttgart ligger på kvalifiseringsplassen med 14 poeng og har en tre poengs luke ned til Hannover og Nürnberg under nedrykksstreken.

Bayern München – Stuttgart 4-1
Bundesliga
5′ 1-0 Thiago Alcántara
26′ 1-1 Anastasios Donis
55′ 2-1 Christian Gentner
65′ 2-1 Robert Lewandowski
71′ 3-1 Leon Goretzka
84′ 4-1 Robert Lewandowski