(foto: tottenham, twitter)

Forrige sommer brukte Big Harry noen kaotiske exit-måneder med det ble: 1. fortsettelse hos Tottenham, 2. rotet seg ut av kamp -og scoringsform. Nå er heldigvis (for Tottenham-supporterne) Kane fortsatt hos Spurs og tilbake i scoringsform (endte med 27 mål forrige sesong). Julian Nagelsmann kunne gjerne tenkt seg å teste målteften til 28-åringen i Bundesliga.

Bayern München har hentet inn Ryan Gravenberch, Sadio Mané, bulldoseren Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui og beholdt Serge Gnabry, så Nagelsmann har ikke noe å klage på. Likevel, når du må gi slipp på Bundesligas største målmaskin i Lewandowski, da har du et gigantisk hull å fylle opp.

LES: Arsenal oppfyller guttedrømmen

Nagelsmann tar seg tid til en liten småflørt med Kane.

-Han er meget dyr, det er problemet. Han er en fantastisk spiller – en av de beste angrepsspillerne i verden. Han ville sikkert også score en masse mål i Bundesliga, begynner Nagelsmann ifølge Sky Sport Germany.

-Jeg kjenner ikke prisen, men det vil bli svært vanskelig for oss å hente ham. Vi må se hva som skjer i fremtiden, kommer det fra Nagelsmann.

Vi må se hva som skjer…

Etter å ha sett Bayern rote frem rundt rundt 800 millioner kroner for forsvarsspilleren de Ligt, kan vi bare regne med at betalingsviljen i München er høyere for en målgarantist. Neste sommer har Kane ett år før han kan spasere ut på free transfer (hvis han ikke forlenger), for oss virker det som Bayern München har begynt å gjøre seg klare.

LES: ESPN: Manchester United stenger utgangsdøra