Bayern har også meldt seg av. (foto: dortmund, twitter)

Karl Heinz Rummenigge og gjengen pleier å holde kortene tett til brøstkassa, men når uttalelsene først kommer fra Bayern, da pleier de å beskrive virkeligheten.

På lørdag ble Bayern München Bundesliga-mestere, først med hjelp fra Dortmunds 3-2 seier over RB Leizpig, så for egen maskin med overkjøringen av Gladback. For Hansi Flick blir dette en verdig avskjed med Bayern.

Les: Jadon Sancho tilbake med nydelig dobbel

Om ikke så mange ukene ryddes det klart for Julian Nagelsmann. Dayot Upamecanos signatur var allerede på plass tidligere i år, mens David Alaba ikke forlenger kontrakten. Vi er derfor rimelig spente på hva Nagelsmann skal ha med av «sine» spillere før sesongstart.

Erling Haaland er på lista til Bayern, men sindige tyskere signaliserer at de ikke akter å henge seg på opphausingen til agent Raiola.

Les på Tysk Fotball: Javi Martinez takker for seg hos Bayern München

-Vi kommer til å investere, men det blir ikke de helt dyre handlene. Vi har et ungt, sterkt lag med enormt potensiale, så det er ikke behov for å kjøpe inn dyrt, sier styreleder Hainer til Bayern Insider.

Ikke behov for å kjøpe inn dyrt.

Meldingen er formidlet videre til duoen Raiola/Alfie. Dessuten, med Robert Lewandowski og 39 scoringer i Bundesliga denne sesongen, er det ikke akkurat et skrikende behov etter å hente frem noen milliarder for en ny spiss.

Les: Jadon Sancho tilbake med nydelig dobbel