Nærmer seg avreise. Skal bare sikre CL-kvalifisering for Leverkusen først. (foto: havertz, twitter)

Det har vært en haug med rykter rundt Kai Havertz. Spesielt turen over til Premier League virker spesielt troverdig. Nå bekrefter Leverkusen-direktøren at noe skjer i løpet av kort tid.

-Det er mange klubber som er intreresserte. Kai har vært hos oss i ti år, og jeg kjenner at han ønsker å ta det neste skrittet i nær fremtid. Det er vi nødt til å respektere, sier direktør Fernando Carro til Kölner Stadt-Anzeiger.

I nær fremtid. Det må vi respektere.

Les: Denne uken kommer signaturen Lampard har gledet seg mest til

20-åringen står bak 15 mål og 8 assist på 39 kamper. Pluss på statusen som en av Tysklands største offensive talenter, så har Leverkusen regnet seg frem til en prislapp på rundt 1 milliard kroner.

Nå trodde vi at vi ikke skulle få se overganger med ni nuller i disse virustider, men skal vi tolke Carro, er betalingsviljen tilstede.

Men helt sikkert, er det selvfølgelig ikke ennå.

-Vi må finne en løsning som møter både spillerens mål og våre mål. På det nåværende tidspunktet vet vi ikke hva som kommer til å skje, avslutter Leverkusen-direktøren.

Dette skjer. Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München, Real Madrid. Hvem klarer å gjøre både Havertz og Leverkusen fornøyde i sommer?

En skikkelig rysare.

Les: To unge spillere hentet inn til United-trening før Tottenham kampen