Nicolas Pépé lurer på hva du har å si?

Kun Kylian Mbappé scoret flere mål enn denne karen i Ligue 1 forrige sesong – nå nærmer han seg Liverpool ⚽?⚽. I følge L’Équipe skal Liverpool manager Jürgen Klopp ha fått ok på å bruke 800 millioner for å sikre en overgang for Lille-vingen Nicolas Pépé.

Dette blir i skarp konkurranse med både Arsenal og Manchester United.  Ivorianenske vingen er særdeles målfarlig,  24-åringen imponerte stort i Ligue 1 sist sesong med 22 mål og 11 målgivende pasninger på 38 kamper. – Det var kun Kylian Mbappé som med sine 33 mål ligamål scoret flere.

Les: West Ham forhandler om kjøp av tidligere FC Nordskjælland-spiller

https://twitter.com/lfcrealtalk/status/1137361930941865985

Daily Mail skriver forøvrig at Bundeligagiganten Bayern München, som har tette bånd til den franske serien, de har helt siden Leroy Sané var Schalke spiller forsøkt lokke han til klubben og når Manchester City er fullstendig avvisende ble Nicolas Pépé et alternativ til tross for at han trolig vil koste mer enn de er vant til å bruke.

Nicolas Pépé er naturlig nok også tatt ut i Elfenbenskystens foreløpige tropp til Afrikamesterskapet som sparkes i gang 21. juni.

Les på Popidol: Sony’s Uncharted blir årets eventyrfilm neste år