Bildet vi digger! (foto: barcelona, twitter)

Det er skrevet mange spaltemillimetere om hva Barcelona kanskje kommer til å gjøre når overgangsmarkedet åpner i sommer, de aller største tingene kan vi si her og nå at ikke kommer til å skje. (Les Haaland og Neymar)

Sport skriver at RB Leipzig sin spanske midtbanespiller 22 år gamle Dani Olmo ønsker seg tilbake til sin ungdomsklubb og Barcelona ønsker å imøtekomme det ønsket. Olmo som kom til Leipzig fra fra Dinamo Zagrep så sent som vinteren 2020 var i syv år en del av ungdomsakademiet La Masia.

Les: Manchester United og Leeds jekker opp jakten på supertalent Kyron Gordon

Olmo som denne sesongen oppført for fem mål og elleve assistanser i 40 opptredener kan bli dyr nok. Barcelona sine folk har allerede snakket med folkene til Olmo og fått hvite hva RB Leipzig krever. – 80 millioner euro.

Denne sesongen har vært utrolig for Dani Olmo, han har blitt en fast del av det spanske landslaget og har så langt scoret tre mål på elleve landskamper. – Til tross for at kontrakten med RB Leipzig varer frem til sommeren 2024 skal den tyske storklubben være villig til å øke lønna betraktelig for å gjøre Olmo fornøyd med tilværelsen.

En annen fra spiller som har vært igjennom Barcelona sitt ungdomsakademi og som klubben ønsker å hente tilbake er den 20 år gamle midtbanespilleren Eric Garcia. – Denne overgangen virker å være i boks allerede, Garcia er på utgående kontrakt og har valgt å ikke forlenge. Sport melder at Barcelona har sendt Eric Garcia mer enn et tilbud og at det siste skal være akseptert.

Det som er litt spesielt er at det siste budet hadde en lavere grunnlønn enn det forrige, men et sinnrikt bonussystem skal bringe det opp på nivå med det første.

Les på Popidol: Blar opp 4 milliarder for Daniel Craigs «Knives Out»

Wolverhampton-spissen Rafael «Rafa» Mir, 23, ble lånt ut til Huesca i januar 2020 og har imponert med 15 mål og en assist i 31 opptredener i Spania denne sesongen.

Nå opplyser den spanske avisen Marca at Barcelona og Atlético Madrid er interessert i å kjøpe den 23 år gamle spissen fra Premier League-klubben. Mirs låneavtale med Huesca går frem til sommeren og etter det har han kontrakt med den engelske klubben til sommeren 2022. Informasjonen sier også at Wolves ønsker 15 millioner euro.

Mir kom til Wolves sommeren 2018 og har tidligere også blitt lånt ut til Las Palmas og Nottingham Forest. Han har ennå ikke gjort en eneste kamp i Premier League.