Cedric Bakambu

Franske L’Equipe skriver at Barcelona hadde forhandlet frem en avtale med Cedric Bakambu om leie, men La Liga-klubben droppet ut i siste øyeblikk.

Barcelona avlyste jakten på en ny spiss torsdag kveld, men før det skjedde en ganske spesiell episode.

Barcelona var ekstremt nær å sikre en ny spiss, men valgte til slutt å trekke seg fra en avtale med den tidligere Villarreal-spissen Cedric Bakambu, som spiller i kinesiske Beijing Guoan.

En ting som er greit å ha med i historien, er at Barcelona kjempet unna konkurrenter med nebb og klør, blant andre Atlético Madrid, men da de vant, var det ikke så farlig lenger.

La Liga-klubben ønsket å låne Bakambu med en kjøpsopsjon, og det ble oppnådd en avtale med både Bakambu og den kinesiske klubben som forberedte seg til den asiatiske Champions League i Sør-Korea i disse dager.

Det var her Bakambu skal ha vært torsdag, men i stedet dro han til Hong Kong for å reise til Spania senere torsdag kveld.

Les: Liverpool kunne ha signert Cristiano Ronaldo for 4 millioner pund fra Sporting

Men så langt kom ikke Bakambu, fordi sportssjef i Barcelona, ​​Eric Abidal, ringte underveis og fortalte ham at Barcelona hadde ombestemt seg og derfor ønsket å trekke seg fra avtalen. – Alle vet hvor kjipt det er å hente ut igjen bagasjen etter å ha sjekket inn, godt Bakambu ser på det hele med et smil om munnen.

Les på Popidol: Plutselig spilles Plague Inc igjen, men hvor nøyaktig er det egentlig?

Bakambu har til og med kommentert episoden på sin Twitter-profil.