Løsning i sikte?

I følge den spanske avisen Mundo Deportivo skal Liverpool være meget interessert i å signere Barcelona-angriperen Ousmane Dembele på gratis neste sommer.

Vingens kontrakt med den kriserammede storklubben løper ut etter denne sesongen, og som Bosman-spiller kan derfor Dembele signere en kontrakt med en ny klubb allerede etter nyttår.

LES OGSÅ: Manchester United med defensive problemer

Liverpool er svært ivrige etter å hente Dembele til Anfield. Jürgen Klopp skal virkelig ha sansen for 24-åringen, og sportsdirektør Michael Edwards skal allerede ha tatt kontakt med Dembeles agent. Anfield-klubben må belage seg å på betale en solid sign on fee og lønn om de skal sikre seg den talentfulle franskmannen.

Begge klubbene i Manchester og selvfølgelig nyrike Newcastle linkes også til den raske vingen. Newcastle ligger nest sist på tabellen, og du kan få ekstra å spille for på sportbonuskode.com om du f.eks. vil tippe på at Newcastle rykker ned denne sesongen.

Men selv om spilleren som gikk til Barcelona for en enorm sum kan gå gratis etter denne sesongen er det likevel ikke en signering uten risiko.

Dembeles skadehistorikk er som en nybegynnerguide til menneskelig anatomi med et uhyggelig stort antall forskjellige muskler som har forårsaket ham problemer, og til dags dato har han ikke vært tilgjengelig i hele 96 kamper på grunn av skader siden han kom til klubben i 2017.

Sammen med de store skadeproblemene har det vært flere rapporter om holdningsproblemer, for eksempel å ikke møte opp til medisinske tester, trening og andre klubbarrangementer. Han har foreløpig ikke vært på banen denne sesongen, men skal nærme seg å være spilleklar nå i følge rapporter i Spania.

SISTE: Frank Lampard til verdens rikeste klubb?

Dembele kom til Barcelona fra Borussia Dortmund sommeren 2017 for hele 105 millioner euro pluss 40 millioner euro i diverse klausuler. Til tross for at han har slitt med å spille seg til fast plass på laget til katalanerne på grunn av skadene og noen disiplinære episoder, han han spilt 118 kamper for klubben. Scoret 30 mål og 21 målgivende pasninger.

Barcelona har foreløpig ikke vist noe interesse i å forlenge kontrakten med Ousmane Dembele noe det både kan ligge økonomiske og sportslige grunner for.

Journalist Daniel Murphy i Manchester Evening News mener Manchester United bør motstå fristelsen å melde seg på i kampen om den skadeutsatte Barcelona-spilleren. Dette begrunner han med spillerens prestasjoner i den spanske storklubben og at United ikke trenger ny ving/ angrepsspiller etter kjøpene av Sancho og Ronaldo. Solskjær bør heller fokusere på å få 720 millioners-mannen Jadon Sancho i gang og heller bruke alle pengene på en midtbane-spiller.