Kler rødt. (foto: atletico, twitter)

Det meste er skrevet om Luis Suarez sin exit fra Barcelona og hvordan urugayaneren bidro sterkt til La Liga-titlen for Atletico Madrid. Mens Suarez var på vei ut av Camp Nou forrige sesong, hadde Barca ett toppmål som mentalt var på vei til Camp Nou.

Neste sesong kan Barcelona-forsvaret risikere å møte begge i kampene mot Atletico Madrid.

Les: Sa nei takk til Real Madrid, vil heller bli Everton boss

Lautaro Martinez. Argentineren har selv lettet på sløret og fortalt at han halvveis var på vei til Barcelona forrige sommer, men etter mye om og men fulgte han Conte.

Noe Martinez neppe angrer på i dag. Inter var den strake veien til Serie A-trofé, Barcelona var den kronglete veien mot ydmykelser på rekke og rad pluss et Copa del Rey-trøstetrofé.

Les på F7: Salvatore Garau selger usynlig kunstverk for masse penger

Så forsvant Mester Conte, Inter Milan har en økonomisk krise de må løse før sesongstart. Ifølge spanske AS har Inter krav på seg om å hente inn 80 millioner euro for å rydde opp i den økonomiske situasjonen, noe som vil bety salg av spillere.

Achraf Hakimi er i forhandlinger med PSG, men for at det skal monne for Inter, er et Martinez-salg det som skal til. Argentineren ble hentet fra Racing Club i 2018 for 25 millioner euro, markedsprisen i dag ligger på minst 80 millioner euro.

Betyr dette at Barcelona får skrapt sammen rundt ni hundre millioner kroner?

Ifølge Diario AS har Atletico Madrid rykket opp i pole position. Diego Simeone skal ha bedt spesielt om Martinez som forsterkning, og har en La Liga-tittel å vise til som bekreftelse på teften sin.

Forrige sesong var det Luis Suarez, neste sesong kan Simeone komme til å pusse både Suarez og Martinez på gjengen til Koeman og Ancelotti.

Les på Engelske klubber: De 9 råeste scoringene i Premier League 2020/21

Ifølge Football Italia har Inter og Lautaro i flere måneder forhandlet om forlengelse uten å komme i mål. Ender det med Atletico-overgang på argentineren, setter vi penger på at Diego Simeone har troppen til å gå for en back-to-back.

Les: Lars Bohinen: «Jeg har gått og drevet dank i ni-ti måneder»