Nabil Fekir

Barcelona-president Joan Laporta sies å være en stor fan av Real Betis midtbanespiller Nabil Fekir, hans skal allerede ha satt sitt ok stempel på et stort bud på franskmannen i sommer.

Fekir har imponert stort siden han flyttet fra Lyon i 2019, med 19 mål og 20 assists på sine første 100 kamper. Han ble nylig belønnet med en ny kontrakt med Betis som knytter ham til klubben til 2026. Ifølge Sport ble nyheten om Fekirs forlengelse møtt med en viss frustrasjon fra Laporta da presidenten er opptatt av å bringe ham til Camp Nou.

Les: Klopp overbevist om at James Milner tar den eneste rette beslutningen

Laporta har likevel ikke latt seg avskrekke og planlegger et bud verdt rundt €60 millioner for 28-åringen, noe som er omtrent 20 millioner euro mindre enn det ekspertene mener Betis vil være villig til å selge for. – Det er mye penger, spesielt hvis Barcelona samtidig klarer å skaffe nødvendige milliarder for å signere Erling Braut Haaland fra Borussia Dortmund. Nordmannen kommer med en frigjøringsklausul på rundt 63 millioner pund, men agenthonorarer og enorme lønninger vil gjøre avtalen langt dyrere.

Barcelona har også Real Sociedads svenske angriper Alexander Isak, som kan koste mer i overgangssum enn Haaland, men ikke i nærheten av samme type lønn.

Barcelona har også planer om å hente inn en ny venstreback og keeper, med Leeds Uniteds Illan Meslier på listen over keepere som manager Xavi liker.

Les på F7: Sting selger musikken sin

Mye for en klubb nesten uten penger