Marcus Rashford foto: united, twitter)

Marcus Rashford koblet til et bytte til Camp Nou mens han spilte for Ole Gunnar Solskjær og så midtlertidig manager Ralf Rangnick i sesongen 2021-22. Manager Erik ten Hag klarte ved sin ankomst sommeren 2022 å overbevise ham om å bli.

Det var bra for dem begge tror vi ettersom den engelske landslagsspilleren gjenoppdaget formen i 2022-23 sesongen og scoret 30 mål og ga 11 assist i 56 kamper i alle turneringer.

Les: Keeperen bak tidenes mest bisarre selvmål forlenger

Rashford ble belønnet med en ny langtidskontrakt i sommer, som ikke utløper før i 2028. – Men denne sesongen har vært en tragedie. På 19 kamper Rashford bare klart to mål og fire målgivende pasninger.

Calciomercato viser Barcelona interesse for å bringe Rashford til Camp Nou til sommeren og kan til og med kaste inn Raphinha som en del av handelen. Barcelona vant en intens kamp med Arsenal, Chelsea og Tottenham Hotspur om å hente Raphinha borte fra Leeds United i fjor sommer, men den brasilianske landslagsspilleren har slitt.

Fremveksten av Lamine Yamal har overskygget Raphinhas bidrag denne perioden, og La Liga-mesterne antas også å jobbe med en permanent avtale for Atletico Madrids Joao Felix på slutten av sesongen.

F7: Forrige århundres mest suksessrike klubb gikk på en historisk smell

Raphinha har også en langvarig kontrakt med Barcelona, som bundet ham til 2027 ved ankomst, men han har kun hatt fire La Liga-starter denne perioden og går en usikker fremtid i møte.

26-åringen kan skilte med 12 mål og 16 målgivende pasninger fra 64 kamper i en Blaugrana-trøye og har også blitt koblet til Liverpool som en del av et bytte med Luis Diaz, men de røde har ingen interesse i å skille seg fra colombianeren.

I mellomtiden står Rashfords tall for Man United nå på 125 mål og 72 assists fra 378 kamper i alle turneringer, selv om Ten Hag nylig innrømmet at «alle er skuffet» over engelskmannens formnedgang.

Antony og Garnachos merkbare forbedring kan føre til at Rashford blir satt på benken igjen når Manchester United hjemme mot Bournemouth lørdag ettermiddag.

Beckham: Klar for å kjøpe seg inn i Premier League-klubb