Vet ikke helt om dette er greia, Victor. (foto: united, twitter)

Mye dreier seg om 19-åringen fra Nederland denne sommeren. Det har bølget frem og tilbake mellom Barcelona og PSG, med den sistnevnte i beste posisjon. Dette skal ha fått Barcelona til å kikke mot Old Trafford.

Victor Lindelöf fikk ikke akkurat en enkel inngang hos Manchester United. Det tok sin tid før han fikk sin debut i Premier League i 2017. 47 ligakamper på to sesonger taler om en spiller som ikke har hatt det så lett etter overgangen fra portugisisk fotball.

Det blåste spesielt hardt på slutten av Mourinhos peridode, da ordet «flopp» oftere og oftere ble assosiert med svensken.

Les på Popidol: Trump om hvorfor kvinnelige fotballspillere tjener mindre enn Ronaldo

Så kom Ole Gunnar Solskjær på banen, og Lindelöf viste seg frem som en av de mest solide i midtforsvaret.

Likevel skal det forsterkninger inn i forsvarsrekkene til United, ingen tvil om det. Da blir det litt interessant at en spansk avis hevder at Barcelona ser på Lindelöf som mulig kandidat til sitt eget forsvar.

Les: Leeds-spiller har allerede ett bein i toppen av Premier League

Ifølge Mundo Deportivo har katalanerne vært i kontakt med United gjentatte ganger i juni, men fått kontant nei på spørsmål om svenskens tilgjengelighet.

Førstevalget til Barcelona er selvfølgelig de Ligt, men glipper dette, er Lindlöf vurdert som verdig til en Plan B.

https://twitter.com/IntegralUtd/status/1143327463348609025

Stemmer dette, vil selvtilliten til Lindelöf få et boost før sesongstart.  United slipper ikke svensken nå som han har begynt å gjøre nytte for seg.

Les: Tottenham har aldri brukt mer penger på en spiller