Hjem Fotball Barcelona håper å sikre seg den franske superstjernen billig
Barcelona håper å sikre seg den franske superstjernen billig

Barcelona håper å sikre seg den franske superstjernen billig

oktober 10, 2017

Barcelona vil forsøke å signere Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann for halvparten av prisen. Atletico Madrids superstjerne sin utkjøpsklausul skal være på 89 millioner euro, den er satt så lavt fordi Griezmann forlenget med klubben i forståelse av deres vanskelige situasjon.

Hvis han velger å bli til sommeren vil utkjøpsklausulen øke til 178 millioner euro, langt mer enn det Barcelona antas å være villig til å betale. Ifølge Mundo Deportivo, skal Barcelona jobbe intenst med å sikre seg en avtale med Griezmann før beløpet stiger neste sommer.

Griezmann er en av de de ser vil passe inn som en erstatter for Neymar. De øsnker å danne en ny effektiv trio med Antoine Griezmann, Lionel Messi og Luis Suarez før han ble med i Paris Saint-Germain om sommeren.

Drømmer om Messi

Antoine Griezmann skal ønske intenst å være på samme lag som verdens beste fotballspiller. Selvom en overgang gjennomføres er det slettes ikke sikkert han får sitt ønske oppfylt. Lionel Messi har til gode å signere en forlengelse med Barcelona.

Les: Pep Guardiola er klar for Messi

I sommer var det Manchester United som var mest frempå for en signering, etter at de har fått inn Lukaku og får Zlatan tilbake vil en overgang til Old Trafford være mindre sannsynlig.

 

Les også: