Joao Felix

Deco, som er ny sportsdirektør i Barcelona har en annen måte å jobbe på enn sine forgjengere i jobben. – Han inkluderer managere i prosessen og har tatt opp muligeten for å bringe Joao Felix til klubben med Xavi Hernandez.

Jounalist Gerard Romeros Jijantes, som har toppforbindelser i Barcelona, melder i dag at Xavi har gitt grønt lys til å hente inn Joao Felix. Den portugisiske offensive midtbanespilleren har allerede gjort det klart at han ønsker å forlate Atletico Madrid, og klubben virker heller ikke interessert i å beholde ham. – Felix sin enorme lønn på 14,8 millioner euro og hans elendige forhold til manager Diego Simeone er begge hver for seg gode grunner til å ønske at sende 23 åringen videre.

Les: Jose Mourinho ser gode muligheter for et varp i Chelsea

Felix har snakket åpent om hans ønske om å spille for Barcelona, noe som har irritert Atletico-fansen.

Hans enorme lønn vil Barcelona vil slite med å betale, men gitt begge lag ønsker at flyttingen skal skje nå, er en løsning absolutt mulig. Overraskende har Barcelona gått med på å betale 100 % av Joao Felix i en låneavtale ut sesongen. – Det pågår forhandlinger nå, ikke lenger om selve lånet, men om det skal liggen en kjøpsopsjon eller kjøp i enden av låneoppholdet.

Skaden til Pedri, som trolig blir ute i et par måneder har helt klart hjulpet Barcelona til å ønske at denne avtalen skal bli en realitete. – Og selv om det fortsatt er mange potensielle hindringer økonomisk, ser det nå mer mulig ut enn noen gang.

Denne sommeren har faktisk Barcelona vært dyktige på overgangsmarkedet og ikke knust noen budsjetter. – Det var nære på med Lionel Messi, men heldigvis lot de seg ikke friste til å betale sin gamle helt en milliard i året igjen.

I sommer har Barcelona solgt for 97,7 millioner euro og kun kjøpt for 3,4 millioner euro.

Les: Jürgen Klopp står imellom Mohamed Salah og 4,1 milliarder