Hjem Fotball Barcelona vil forhandle Premier League overgang etter Real Madrid kampen
Barcelona vil forhandle Premier League overgang etter Real Madrid kampen

Barcelona vil forhandle Premier League overgang etter Real Madrid kampen

april 17, 2017

Barcelona vil begynne samtaler om re-signering av Gerard Deulofeu når hans følge besøker Bernabeu før søndagens El Clásico. Barcelona har bekreftet sine intensjoner om å kjøpe tilbake Deulofeu fra Everton. Da Deulofeu signerte for Everton med en overgang på 44 millioner i 2015 var det en tilbakekjøpsavtale for Barcelona, det er den de nå vil benytte seg av.

Teknisk direktør Robert Fernandez sa: «Vi anser Deulofeu som et alternativ for fremtiden.»

Spanjolen vil koste Barca en forhåndsavtalt 110 millioner kroner.  23-åringen er for tiden på lån i AC Milan  fra Everton og det er der han angivelig fanget interessen både til Juventus og Napoli. Den italiensk avisen Calciomercato hevder at det for Barcelona kun er økonomiske motiver for Barcelona som er årsaken til at de nå krever å få kjøpt Gerard Deulofeu tilbake, de regner med å få han solgt igjen for mye mer enn 110 millioner.

Gerard Deulofeu sin karriere i korte trekk, først litt spill for Barcelona, så utlån til Everton og Sevilla, så Kjøp av Everton som i år har lånt han ut til AC Milan. Nå vil Barcelona kjøpe han tilbake for å selge han videre med fortjeneste. Gerard Deulofeu har to ganger spilt for det Spanske landslaget.

 

Les også: