Er sikkert mindre happy med klausulen til spilleren. (foto: barcelona, twitter)

Få skjønte hvordan Barcelona kunne betale en halv milliard og hente Ferran Torres tilbake til Camp Nou. Selv om det måtte voldsomt til med kokkelering for å få inn Dani Alves, Torres, Aubameyang og Traoré på lønnsbudsjettet La Liga overvåker, manøvrerte klubbpresidenten seg frem til en løsning. Noen er dyktige både med kalkulatoren og forhandlingsteknikken hos klubben, nå jobbes det med neste sjakktrekk.)

Dani Alves skal være med videre (les:Barcelona har ny plan for Dani Alves), men passerer tross alt 40-tallet. Det er derfor ikke overraskende at Barcelona skal ut og hente høyreback. Ifølge overgangsjournalisten Fabrizio Romano har Barcelona allerede gitt en 24-åring et lukrativt tilbud.

Les: Den verst tenkelige nye eier blar opp 30 milliarder for Chelsea

Noussair Mazraoui. Den marokanske landslagsspilleren er et rendyrket Ajax-produkt. Barcelona har god erfaring med å hente inn spillere fra Ajax-systemet, der Frenkie de Jong har blitt en av byggesteinene til La Liga-giganten. Mazraoui er en back Barcelona digger, med en god dose offensive gener.

Romano hevder tilbudet er gitt Mazraoui, som spaserer ut fra Ajax som free agent i sommer. Kort sagt det perfekte scenario for Barcelona.

Bayern München gir Barcelona kamp om Mazraoui, men ifølge Romano er Barcelona overbevist om at 24-åringen velger Xavi.

Les på Engelske klubber: 806 mål: Ronaldo er verdens beste spiss

Med bunnsolid forsvarsarbeid og 5 scoringer og 4 assist på 29 kamper denne sesongen har Mazraoui bidratt sterkt til Ajax sin posisjon i Eredivisie og Champions League. Med Dani Alves som mentor skal høyrebacken settes i arbeid i Prosjekt Xavi.

Les: Arturo Vidal har planen klar: Skal spille for drømmeklubben, men vet ikke om det skjer i sommer