Hjem Fotball Barcelona byr 660 millioner pluss Ivan Rakitic

Barcelona byr 660 millioner pluss Ivan Rakitic

juli 16, 2017

Barcelona gir seg ikke i jakten på Paris Saint-Germain sin stjernespiller Marco Verratti etter å ha fått en kald skulder på første forsøk har de nå kommet med et utrolig tilbud. – Et tilbud som hvis det skjer gjør Verratti til verdens dyreste spiller.

Paris Saint-Germain har penger nok og tok seg ikke engang tid til å høre på det første budet fra Barcelona, dette til tross for at budet var på 660 millioner kroner. – Det siste forslaget skal etter sigende ha vekket deres interesse.

Barcelona har lagt sine hoder i bløt og tenkt ut hva Paris Saint-Germain manager Unai Emery ønsker som de har. Svaret er midtbanespiller Ivan Rakitic som er estimert til en verdi til 440 millioner.

 

Ivan Rakitic har hatt tre sesonger på Camp Nou etter at han kom fra La Liga klubben Sevilla i 2014. Den nåværende PSG-sjefen Unai Emery var sjef i Sevilla, og jobbet meget godt sammen Rakitic, de to deler gode minner sammen blant annet da de vant UEFA-cupen I 2014. Rakitic har den siste tiden vært koblet til flere klubber utenfor Spania.

Det er liten tvil om at det blir vanskelig å erstatte Marco Verratti, Ivan Rakitic vil være en god start. Budet fra Barcelona er nå faktisk oppe i 1,1 milliarder kroner, noe som vil gjøre han til tidenes dyreste spiller.

En grunn til at Unai Emery kan være ønske i å gjennomføre dealen med Barcelona er PSG sin interesse for AS Monaco-sensasjonen Kylian Mbappe.  18 åringen vil koste mye, samtidig som det kan være litt lurt å ikke la alt hvile på hans skuldre. Å teame han opp med en annen stjernespiller med mer erfaring, f.eks Ivan Rakitic er sikkert noe de har tenkt på.

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.