Xavi Hernández hentet hjem seier i sin La Liga debut som manager for Barcelona i helgen, på lørdag kom Espanyol på besøk på Camp Nou. – det var en jevn kamp mot Memphis Depay sørget for kveldens eneste mål. – Før kampen fikk manageren naturlig nok spørsmål om Sergio Aguero. Svaret var diffust, men positivt: » Vi gledes oss til hans retur».

Store deler av spansk presse har åpent spekulert i at Sergio Aguero vil stoppe karrieren etter hjerteproblemene, Barcelonas sportsdirektør Rafael Yuste er langt tydeligere i sine uttalelser.

Les: 42 scoringer på 15 kamper – lurer litt på om han er i feil divisjon

For tre uker siden trakk Sergio Aguero seg kort før pause i 1-1-kampen mot Alaves. – Den argentinske spissen opplevde ubehag i brystet og ble innlagt for hjerteundersøkelse.

Så langt er det meldt at den 33 år gamle spissen nå skal ha en pause på tre måneder, hvor han vil bli observert, slik at det kan avklares hvorfor han opplevde smertene.

Deler av spansk presse mener imidlertid at å vite at en karrierestopp blir utfallet. Her om dagen hørtes det til og med ut som Aguero vil melde neste uke at han slutter, men det stemmer ikke.

«Jeg kan avkrefte at det kommer noe nytt om det denne uken. Han ‘bare’ gjennomgår en observasjonsperiode på tre måneder. Han er ikke syk, men påvirket av en abnormitet» forklarer sportsdirektør Rafael Yuste ifølge Sport.

Sergio Aguero har kontrakt med FC Barcelona til 2023.

Les: Haler innpå Bayern München med Haaland på tribunen