Kan mot alle odds bli et riktig så bra overgangsvindu for Xavi. (foto: barcelona, twitter)

AC Milan har de siste to sesongene gjeninntatt posisjonen som topp-fire klubb i Serie A og reell kandidat til å ta titlen. Flere spillere har vært sentrale i denne sportslige reisen klubben har foretatt siden årene «med brukket rygg». På fredag signerte Theo Hernandez på at han blir med prosjektet videre til 2026, Franck Kessie har ikke tenkt å gjøre det like lett for Milan.

Den ivorianske landslagsspilleren har siden 2019 vært på banen i 207 kamper med 36 scoringer og 16 assists. De siste sesongene har den sentrale midtbanespilleren posisjonert seg som en av de største midtbaneprofilene i Serie A, noe som har skapt køtilstander utenfor døra hans. Tottenham, Inter, Juventus og PSG er alle linket til 25-åringen, ifølge La Gazzetta dello Sport har Barcelona også meldt seg på.

Les: Har lagt svimlende 35 milliarder på bordet for Tottenham

Duellenes konge

Den fortsatt sterkt økonomisk pressede La Liga-giganten digger free agent-spillere, og har tydeligvis ikke latt seg avskrekke av lønnskravet til Kessie på rundt 80 millioner kroner i året. Ifølge La Gazzetta dello Sport er representanter fra Barcelona i tett dialog med Kessies agent om overgang til Camp Nou.

Les: Hansi Flick har neppe gjort seg populær hos Bayern München ga råd til Niklas Süle

AC Milan har ikke gitt opp, men sliter med å tilby Kessie de personlige betingelsene som kommer fra rivalene. Når Barcelona melder seg på bare måneder før kontrakten løper ut, er selvtilliten høy på Camp Nou om de har totaltilbudet Kessie ikke kan si nei til.