De som har sett tv dokumentaren (såpen) om Solberg familien vet at de er fullstendig gale, men det er det som trengs for å bli verdens beste i rally. Petter Solberg var vunnet det meste av det som går an innen rally og slik det ser ut nå blir han sønn, Oliver Solberg enda større og enda råere bak rattet.

Det var ingen som var i nærheten av Oliver Solver,g som i fjor ble tidenes yngste vinner av en EM runde og i dag ble tidenes nest yngste i en VM-runde i WRC3-Klassen. (Elleve måneder eldre enn tidenes yngste vinner, finske Kalle Rovanpera.)

Les: I dag våknet Danmark opp til erkjennelsen av at de er noen skikkelige duster

«Vi bygde opp en god ledelse og hadde fullt fokus på å kontrollere siste dag. Forholdene var svært vanskelige gjennom hele løpet, men vi kjørte med hodet og hadde bra kontroll», sier Oliver Solberg i en pressemelding.

Hele 59 sekunder skilte til slutt til nærmeste utfordrer i WRC3-klassen, finske Jari Huttunen. Vinner av WRC2-klassen, norske Mads Østberg, ble slått med 38,7 sekunder av Oliver Solberg.

Kun åtte biler i WRC-klassen slo Solberg i Estland.

«Det største jeg har prestert noen gang. Alt jeg gjør hver dag fra jeg står opp til jeg legger meg, er for å vinne VM-løp og etter hvert mesterskapet i rally. Vi tar nye steg i riktig retning hele tiden, og dette var enda ett på veien», sier Solberg.