Aurelien Tchouameni

Det er enorm interesse for Monaco sin defensive midtbanespiller Aurelien Tchouameni, men en god del klubber skaller av i jaken på grunn av utkjøpsklausulen som er stor og 22 åringen fra Rouen i Frankrike som bare vil spille med «Creme De La Creme»

Salg ble ekstra aktuelt etter det ble klart Monaco havnet på 3.djeplass i Ligue 1, i Frankrike betyr det de ikke kvalifiserer direkte, men inn en kvalifiseringsrunde for å nå gruppekamper i Champions League.

Aurelien Tchouameni vil ikke bare spille i Champions League, men han vil vinne, da er det helt naturlig han går etter de klubbene som beviser gang på gang de har kapasitet. – Både Liverpool og Real Madrid har blitt tatt godt imot av folkene til Tchouameni som har blitt enig om personlige betingelser med begge klubber.

SKAL BRUKE PENGER: Nottingham Forest skal satse i Premier League!

Det ser imidlertid ut til at Real Madrid leder med et lite hestehode på Liverpool. – De har ifølge RMC Sport bekreftet kongens klubb de er villige til å betale Monaco sin utkjøpsklausul. Real Madrid har signalisert de vil ha gjennomført sine handler før spillerne kommer tilbake og starter «pre season» oppkjøring. – Eller sagt på en annen måte, det haster for Liverpool.

Les: Hvordan ødelegge verdens største klubb på 10 år