To fulltreffere. (foto: barca, twitter)

De siste månedene med Pierre-Emerick Aubameyang har vært mildt sagt kaotiske. Fra å være toppscorer hos Arsenal og kaptein, ble det totalt brudd med klubben før nyttår, noe som endte med overgang Barcelona og kontrakt til 2025. La Liga-klubben må ha skjønt at den ivorianske landslagsspilleren kommer til å gli godt inn hos Barca, for en utkjøpsklausul på rundt milliarden ble hektet på angrepsspilleren. På søndag viste 32-åringen hvorfor.

Barcelona skulle opp mot Valencia, der hvert eneste poeng kan avgjøre om Xavi får med seg Champions League neste sesong. 23 minutter inn i kampen sendte Aubameyang ballen inn bak Valencia-keeperen etter en lekker touch før skudd. Dette var den befriende første scoringen i Barca-drakt.

Les: Jack Wilshere har signert!

Frenkie de Jong fulgte opp med 0-2 scoring, så var Aubamyang der med sin andre scoring på innlegg fra Jordi Alba. 0-3 ledelse til pause. Sluttresultatet ble komfortable 1-4 til Barcelona, inne på topp-fire på tabellen. Og den siste scoringen til Barcelona? Aubameyang til sitt hattrick!

Det er unødvendig i si hva denne kampen betød for Aubameyang. Back in business!