Gemma Bonner rager høyest og scorer i 1 - 1 oppgjøret mellom Manchester City og Atletico Madrid.

Det er snart bare gretne gamle gubber som ikke ser meningen med damefotball, tidligere var det bare klubber i Nord Europa som hadde gode lag, men den trenden har så absolutt endret seg nå. For et par år siden begynte de store lagene å satse på egne damelag og med det tok med seg noe av interessen fra deres mannlige motparter. 

Interessen eksploderte i fjor og har fortsatt å øke i år.

Samtlige 68.000 billetter til oppgjøret mellom Atlético Madrid og Barcelonas damelag er utsolgt. Kampen blir tidenes mest sette klubbkamp i kvinnefotball.

Den forrige verdensrekorden lyder på 51.211 og ble satt i det mexicanske sluttspillet i mai.

Søndag brytes rekorden når ligaleder Atlético Madrid møter Barcelona. Madrid-laget leder ligaen seks poeng foran Barcelona med sju runder igjen.

Les: Ajax-sjefen mener Juventus blir et par hakk for store

– Det er helt ellevilt. Det gleder hjertet mitt og alle som heier på damefotball. Det er sykt kult. Vi trenger noen som setter standarden og viser at det er mulig. 68.000, det er sykt, sier LSK Kvinner-spiss Guro Reiten til Aftenposten.

Reitens lag skal selv i aksjon borte mot Barcelona i kvartfinalen i mesterligaen onsdag. Returoppgjøret spilles på Åråsen uken etter.

Tidenes mest sette kamp i kvinnefotball er VM-finalen i USA i 1999. Hele 90.185 så vertsnasjonen vinne 5-4 mot Kina på straffespark.

Les på Popidol: Fantastisk! James Gunn tilbake som «Guardians of the Galaxy» regissør