Kabalen gikk opp til slutt. (foto: atletico, twitter)

Etter at overgangsvinduet stenger kommer det gjerne noen historier fra behind the scenes. Mye kunne ha gått anderledes, hvis, dersom at.

Det er spanske Carrusel Deportivo som hevder agent Jorge Mendes banket på døra hos Diego Simeone med et tilbud om å «overta» Ronaldo fra Juventus.

Les: Regjerende Serie A mestre ønsker å sende den chilenske stafettpinnen videre

Dette var i begynnelsen av august, der kravet var at forhandlingene skulle starte før 15. august. På det tidspunktet jobbet Juventus fortsatt med å overtale Ronaldo om å bli, mens Atletico ikke var i posisjon til å overta lønnsforpliktelsene det medfører når du inviterer inn CR7.

Ifølge den spanske avisen jobbet Atletico hardt for å få på plass en exit-løsning for Saul, noe som ville åpne opp for en forsterkning helt på topp. Saul ble helt på tampen sendt til Stamford Bridge, Ronaldo ble hentet over kanalen til Manchester da han den siste uken for alvor bestemte seg for å forlate Juventus, mens Atletico hadde skaffet seg handlefriheten til å invitere Antoine Griezmann tilbake til Metropolitana.

Ronaldo valgte til slutt rett. (foto: united, twitter)

Selv om Saul fikk et første ublidt møte med Premier League (les: En La Liga-tittel er skremmende lite verdt i Premier League), ser det ut som kabalen gikk opp for alle parter.

Les: Wycombe Wanderers overbevist om at de ble lurt av Derby