Fotballkrigeren. (foto: villa, twitter)

I sommer signerte den tidligere United -og Inter Milan-spilleren ettårskontrakt med Aston Villa. 36-åringen med sine 381 Premier League -og 73 Championship-kamper har siden 2003 vært en av profilene på balløya. Nå venter nok en stor oppgave på den tidligere engelske landslagsspilleren.

Første Aston Villa-runde var i perioden 2007-11, siden ifjor sommer har det blitt 822 minutter på kamparenaen i Villa-drakt. Med siste kamp i midten av desember, er det tydelig at Young ikke har en spesielt viktig rolle has Steven Gerrard.

Les: Goal: Barcelona vet de har skaffet seg Chelsea-stjerne

Ifølge Teamtalk har Villa-manageren gitt klarsignal for at klubben skal åpne døra hvis Young får et tilbud. Selv om det står igjen en halv sesong av kontrakten, forventes det at Villa godtar exit uten godtgjørelse, så lenge lønnen blir dekket av neste klubb.

Og neste klubb?

Teamtalk hevder Watford er klar for å hente Young «hjem» i januar (var ungdomsklubben til Young med debut på seniorlaget i 2003). Ny Watford-manager Roy Hodgson har redningsplanen klar, og ønsker spilleren som spilte 11 av sine 39 landskamper under nettopp Hodgson.

Les: Mundo Deportivo: Atletico Madrid har ringt en av Premier Leagues toppscorere

Men Hodgson er ikke alene om å ønske seg fotballkrigeren Youngs tjenester. Ifølge Teamtalk har også Newcastle og Norwich analysert seg frem til at Young er mannen å ha på kamparenaen og treningsfeltet når det står om nedrykkskamp.