Fotballens grand old man.

Barcelona i fullstendig kaos henvendte seg til Arsène Wenger for at han skulle overta for landsmann Quique Setién som definitivt ikke har fått det til å svinge. Den franske professoren som har bevist alt som trengs å bevises gjennom en mannsalder for Arsenal var ikke klar for kaoset og alle nessekongene man finner på Camp Nou.

Etter Barcelona fikk nei takk fikk de napp fra det som må være nr 3 på deres ønskeliste den Nederlandske landslagssjefen Ronald Koeman.

 Daily Mail er en av flere som skriver om saken.

Nederlands landslagssjef Ronald Koeman var godt på vei med sitt oppdrag å dra Nederland opp av gjørma og igjen etablere seg som et stort fotballland. – Krisen i Barcelona har gjort at han må bryte kontrakten før målet om finale-runde i VM eller EM er nådd.

Nederlandske Fox Sports at den tidligere Arsenal-manageren Arsène Wenger har kontaktet det nederlandske fotballforbundet (KNVB) og meldt sin interesse for jobben som landets nye landslagsjef. – Han ble møtt med stor interesse.

Professoren, elskeren og stilikonet er sikker på han kan skape magi med Nederland, dessuten passer en landslagssjef jobb perfekt. – Han slipper kaoset som det er å lede en klubb og han slipper kamper hver uke.

Nederlandsk presse skriver at fotballforbundet starter sin prosess på mandag og at Wenger så langt er favoritt til jobben.