Arsène Wenger

Arsenal eier amerikanske Stan Kroenke har aldri vært spesielt populær blant fansen noen han til de grader fikk både bevist og forsterket i forbindelse med Superligafiaskoen. For noen dager siden kunne vi melde at Spotify-grunder Daniel Ek ønsker å bruke en vesentlig del av sin formue på ca 30 milliarder kroner på å kjøpe klubben han har vært fan av siden han var en liten gutt.

Med seg på laget har han allerede fått med seg kjernen i The Invisibles Thierry Henry, Patrick Vieira og Dennis Bergkamp, nå skriver BeiN Sports at det som må være den ultimate støttespiller for et Arsenal raid Arsene Wenger.

Les: Ex Barcelona håpefull signerer med Manchester United

Pressen har vært tett på eier Stan Kroenke og stilt spørsmål om salg, så langt har sagt han ikke har noen intensjon om å selge. – Dette i motsetning til Glazer familien som vil benytte anledningen til å cashe inn på salg av Manchester United.

«Jeg liker tanken om at mennesker som har vært i klubben tidligere også styrer klubben», uttaler Wenger til BeiN Sports. Franskmannen skal være interessert i å bidra i gamleklubben.

«Hvis jeg kan hjelpe Arsenal så vil jeg gjøre det»

Les på Popidol: Hør Ryan Adams «Do Not Disturb»