Må klare seg uten de virkelige stjernetalentene. (foto: united, twitter)

Manchester United måtte avgi poeng til Chelsea denne helgen. Det bringer Solskjær og gjengen tre poeng bak i kampen om topp-fire plasseringen. For Arsene Wenger er dette en naturlig utvikling i denne klubben. 

United har ikke vunnet på de siste fire kampene og har avdekket store mangler i troppen. Selv om klubben tjener penger som gress, og er forventet å hamstre spillere på overgangsmarkedet til sommeren, advarer tidligere Arsenal-manageren om at det likevel kan bli en stor utfordring for Solskjær før neste sesong.

Mata gjorde jobben sin, han. Det holdt bare ikke. (foto: united, twitter)

Les: ESPN: United klar for ny keeper til 1,2 milliarder kroner

-De har brukt mye penger og har fortsatt mye penger igjen, men de har en stor jobb foran seg. Det som blir interessant for meg denne sommeren, er at du har mange av de største klubbene som vil være ute etter nye spillere. Jeg tror at det vil være mer penger enn gode spillere på markedet, så det vil bli utfordrende for United å få de riktige spilleren, sier Wenger ifølge BeIN sports.

Syntes litt synd på United?

Se på Popidol: Nainggolan med årets beste volley

Og hva er det som skurrer mest hos United?

Jeg vil si det er tre hovedfaktorer. Den første er Alex Ferguson med sin store personlighet, som har vært avgjørende for klubben og kvaliteten. Etter dette kom det også et generasjonsskifte etter at Ryan Giggs pensjonerte seg. Dette var en periode med eksepsjonelle spillere som tok slutt. Rekrutteringsstrategien til United har ikke vært noen suksess, der den eldre generasjonen var sjela til Man Utd. Dette betyr at de mistet så mye da spillerne, som var villige til å dø for klubben, pensjonerte seg. Spillerne de kjøpte har ikke vært noen spesiell suksess. Alt dette viser at det ikke blir enkelt å fortsette på suksessen, avslutter fotball-filosofen Wenger.

Var den som fikk kjenne på Uniteds storhetstid. (foto: arsenal)

Skal vi tro Wenger – som vi også gjør – kommer dette til å ta tid for United.

Les: Spanske ryktebørs: Pogba og Real Madrid enige om lønn