(foto: city, twitter)

Manchester City har brukt det meste av fokuset på overgangsmarkedet til å forhandle til seg Josko Gvardiol, nå rettes siktet mot neste utvalgte forsterkning.

Dette hevder brasilianske Globo, som følger sine landsmenn i Premier League tett. Lucas Paqueta ble hentet til West Ham fra Lyon for ny klubbrekord på 50 millioner pund pluss bonuser. Den tidligere AC Milan-spilleren akklimatiserte seg raskt til Premier League, var på banen i 41 kamper i debutsesongen hos West Ham og fikk plass på UEFAs Conference League-team.

LES: Ramsdale har tatt sitt valg når David Raya rusler inn porten hos Arsenal

Det brasilianske mediet hevder Manchester City har sendt bud til West Ham på 70 milllioner pund. Globo hevder Guardiola så Pagueta allerede i Lyon som potensiell Bernardo Silva-erstatter. Nå ser det ut som Silva blir værende på Etihad, men det betyr ikke at City slutter å bygge.

Ifølge det brasilianske mediet forventer West Ham-ledelsen mer for Paqueta hvis de skal selge. Prosessen med Declan Rice har vist det lønner seg å «være vanskelig». Med kontraktsutløp 2027 for Paqueta, er det uansett ikke noe hastverk. Kommer City med det rette beløpet og londonklubben får på plass en erstatter, kan dette bli en annen historie.

LES: Tottenham har på plass Micky van de Ven