Douglas Luiz. (foto: Aston Villa, twitter)

Akkurat nå dreier gullkampen i Premier League seg om Arsenal, Liverpool og Aston Villa med Manchester City i parentes. Unai Emery som holder i tømmene på Villa Park vil oppleve det samme som andre lag med plutselig suksess. Klubber med tykkere lommebøker kommer med tilbud det er umulig å si nei takk til.

For øyeblikket er det bare Bournemouth som tar like mange poeng i Premier League som Aston Villa, begge lag har bare gitt fra seg to poeng på de siste fem kampene. Mens Bournemouth definitivt har lagt bunnstriden bak seg ligger Aston Villa på andreplass et poeng bak serieleder Arsenal.

Les: Snakker med Nuno Espírito Santo om en retur til Premier League

Arsenal viste i sommer at klubben ser på seg selv som en tittelkandidat og kandidat til å dra inn de store premiepengene. Signering av Rice, Havertz og Timber til over 200 millioner pund setter en ny standard for hva Londonklubben har kapasitet til og er villig til å satse på enkeltspillere. Nå ryddes vei for nok en 100 millioner punds-signering.

I januar jakter Arsenal en spiss, i sommer er det en midtbanespiller som har førsteprioriet. Ifølge Football-Insiders kilder står Aston Villa-stjerna Douglas Luiz øverst på lista. Arsenal fyrte av to bud i 2022, begge ble avvist av Aston Villa.

Manchester City har også kastet seg inn i kampen om den svært imponerende brasilianeren. – Så langt virker ingen av lagene skremt av prislappen på 1,3 milliarder.

Les: Forsøker å selge spillere for tre milliarder i et siste desperat forsøk på å beholde jobben

Den sentrale midtbanespilleren blir vurdert som den perfekte midtbanespilleren til Arsenal-troppen, denne sesongen er han fullt opptatt med å være den perfekte for Unai Emery og laget som snuser på Premier League-tittelen.