Amario Cozier Duberry

Arsenal har for andre sesong på rad havnet på plassen bak Manchester City i kampen om Premier League tittelen. – Lenge ledet «The Gunners» men en slapp periode mistet de føringen. Frem mot sommeren vant Arsenal alle sine kamper, men problemet var at det gjorde de himmelblå også som sikret tittelen for fjerde år på rad.

Mikel Arteta får store penger denne sommeren i det håp at de skal knuse Manchester City sitt hegemoni i Premier League. – En konsekvens av store kjøp er mindre plass for egne talenter.

Les: Manchester United har ikke klart å overtale Casemiro

Arsenal mister talenter i høyt tempo om dagen! – Nå mister de supertalentet Amario Cozier-Duberry rett og slett fordi han ønske å spille fotball på høyt nivå.

Tidligere denne måneden meldte Footballtransfers kilder at Mikel Arteta skulle åpne for flere akademispillere og holde igjen på de mange big-money-signeringer dette overgangsvinduet. Utfordringen blir at det tynnes ut i rekken med de største talentene.

Forsvarsspileren Reuell Walters fra akademiet forlater Arsenal i sommer etter å ha hamret på førstelagsdøra uten å få muligheten. Den danske supertoppscoreren Chido Obi-Martin er jaktet av Bayern München og Borussia Dortmund, ifølge Footballtransfers kilder presser familien på for at 16-åringen skal velge Bundesliga.

Nå kommer enda en exit som bør få varsellampene til å blinke hos Arsenal.

Ifølge The Telegraph har supertalentet Amario Cozier-Duberry gitt klubben beskjed at han ikke forlenger og velger free transfer i sommer. 19-åringen er betegnet som «highly regarded» hos Arsenal, krever førstelagsfotball og opplever mulighetene på Emirates som for dårlige.

Ikke overraskende skal en haug med engelske og europeiske klubber ha flokket seg rundt høyrevingen med 18 scoringer og 10 assists på 48 U21-kamper for Arsenal.

Les på Engelske klubber: Sir Jim Ratcliffe kritiserer «urettferdig» avgjørelse om Manchester United Jean-Clair Todibo-deal

Dette kommer etter at Arsenal har jobbet nesten et år for å overbevise 19-åringen om å bli. Ikke bra.

Det skulle være Amario Cozier Duberry sin tid nå.

London-klubben jakter offensive forsterkninger og de har blitt koblet til blant andre Viktor Gyökeres og Alexander Isak.

19-åringen tilbudt ny kontrakt med en lønn som nesten matcher det en førstelagsspiller får, men forslaget er avvist ikke på grunn av økonomi, men fordi det ikke er det beste for utviklingen hans.

Cozier-Duberry har ennå ikke debutert for Arsenals førstelag.