Christopher Nkunku

Arsenal manager Unai Emery ser med lyst i øynene i retning av sin gamle klubb Paris Saint-Germain og har fått med seg de høye herrer til å kaste absolutt alle hemninger overbord og komme med et gigantisk tilbud.

I følge Paris Team var Unai Emery nær å få signert den 21 år gamle midtbanespilleren  Christopher Nkunku i vinter, men da hadde han med seg et alt for lite sjekkheste og signerte istedenfor Denis Suarez på lån fra Barcelona.

Les: Real Madrid klasker 2,6 milliarder i bordet for Liverpool duof7

Interessen for den franske U21 spilleren har ikke blitt mindre, denne sesongen har han spilt 24 kamper for Paris Saint-Germain, men han vil spille mer og vi vet alle hvor trangt det er på midtbanen verdens rikeste klubb.

The Sun skrev for en uke siden at i vinter var Arsenal frempå med et bud på 160 millioner kroner, som de trodde ville være nok. Sommerens budsjett for Arsenal er i utgangspunktet 350 millioner kroner, dette ene kjøpet, hvis de klarer å lande det vil minst ta hele budsjettet. – Emery har laget seg en salgsliste slik at de vil ha tilstrekkelig økonomiske muskler. Et budsjett for er 10% av Real Madrid sitt er ikke nok og det vet de.

Les på F7: Det beste stedet å sammenligne oddsbonuser

Per kilden ønsker Nkunku å forlate Paris, så han kan spille regelmessig igjen, og ville koste en rapportert € 35million, som representerer Arsenals hele sommerbudsjett.

Les på Popidol: HBO: Har lagt planer for hva som kommer etter Game of Thrones