Martin Ødegaard tar bilder til stor ergrelse for Jamie Carragher

Det har pågått samtaler mellom Chelsesa og Napolis nigerianske superstjerne Victor Osimhen en god stund og alt, inkludert overgangssum og lønn skal være ferdig diskutert, men det er et stor problem som har blitt større de siste ukene.

Prisen som det snakkes om er mellom 100 og 110 millioner pund. – En sum som så langt har gjort andrer beilere skeptiske.

Les: Chelsea vil ha en manager i verdensklasse som umiddelbar erstatter for Mauricio Pochettino

Søndag vant Gunners en avgjørende 3-1 seier over Liverpool på Emirates og kneppet igjen ledelsen i Premier League til to poeng. – Arsenal som for noen få uker siden så ut til å falle utenfor topp fire og kvalifisering til Champions League har til tross for at kaptein Martin Ødegaard løper rundt med kamera på stadion kommet i flytsonen igjen.

Manager Mikel Arteta har en kjempefordel med rekruttering frem mot neste seong, de er på god vei til å kvalifiserre seg til Champions League og er absolutt med i kampen om Premier League. – Det er fristende for spillere med ambisjoner inkludert Chelsea sitt hovedmål for sommeren. Chelsea som ligger på 11.plass i Premier League kommer med stor sansynlighet ikke til å kvalifisere seg til Champions League.

I mellomtiden ser det ikke ut til at Arsenal hviler på laurbærene borte fra banen, etter å ha bestemt seg for å rivalisere Chelsea i jakten på Napoli-stjernen Victor Osimhen.

Les på Engelske klubber: Har Icardi og Zaha – I løpet av de kommende dagene skal Galatasaray skaffe seg Manchester United-stjerne

The Blues er angivelig hete favoritter for den nigerianske landskampens signatur, men må matche en nylig innført frigjøringsklausul i kontrakten hans som antas å være i området £100million og £110million.

Arsenal som startet å snakke med Osimhens representanter allerede i 2022 har på grunn av suksess mulighet for å kjøpe mer enn på mange år. The Gunners vet at konkurransen om Osomhen blir tøff og sies å ha andre spisser på radaren for sommeren, med Brentfords Ivan Toney også målrettet.

Det har blitt hevdet at Arsenal ennå ikke har bestemt seg for sitt foretrukne spissmål denne sommeren, mens Chelsea har gjort det til sin toppprioritet å lande Osimhen, uavhengig av det økonomiske utlegget.

Mens 25-åringen skrev en ny kontrakt frem til 2026 i desember, indikerte han under et intervju med CBS Sports at han allerede har bestemt seg for å forlate de regjerende Serie A-mesterne på slutten av denne sesongen.

Osimhen sa i januar: «Jeg tror 60 prosent av alle krangler, eller ryktet går rundt om meg knyttet til Premier League.

«Men når du er en av de hotteste spissene i verden, spiller du denne typen ting. Selvfølgelig er EPL en av de største ligaene i hele verden. Nå er jeg i Napoli, jeg signerte en ny kontrakt, og jeg nyter tiden min der, og går gjennom det med laget.

«På slutten av sesongen tror jeg at jeg allerede har bestemt meg. Jeg vet allerede hva jeg vil gjøre med karrieren min, siden jeg begynte har jeg vært den som har tatt mine egne avgjørelser og alt fungerer bra for meg.

«Selv om da jeg startet det, gikk det ikke så bra som planlagt. Men jeg har allerede planen min, jeg vet allerede hva jeg vil gjøre, og neste steg jeg vil ta. Så foreløpig vil jeg bare avslutte sesongen sterkt, slappe av et sted med datteren min, og så endelig komme opp med avgjørelsen jeg allerede har tatt.»

Les på Popidol: «Jeg tror Ryan Reynolds og Hugh Jackman er i ferd med å redde hele Marvel-universet»