Hjem Fotball Arsenal «gunner» på med et uimotståelig tilbud til Manchester City stjerne
Arsenal «gunner» på med et uimotståelig tilbud til Manchester City stjerne

Arsenal «gunner» på med et uimotståelig tilbud til Manchester City stjerne

september 21, 2017

Arsenal uten Alexis Sanchez har lenge vært skrekken for mange fans, men nå ser de et lys i enden av tunnelen etter at Arsene Wenger har fått en genial ide. Arsenal manageren har i lang til vært fan av Raheem Sterling og har tidligere forsøkt å kjøpe han fra Manchester City. 

Pep Guardiola ønsker helt klart å beholde Sterling på Etihad. Det er lett å skjønne, allerede denne sesongen har han puttet en del viktige mål for City, inkludert mot Everton og matchvinner mål i siste øyeblikk mot Bournemouth.

Det er her Arsene Wenger øyner en mulighet, Alexis Sanchez er både ønsket og ønsker en overgang til Manchester City og da kan han spilles inn som et triumph kort. – Hvis det trengs.

Manchester City skal i sommer ha lagt inn et bud på Alexis Sanchester på 60 millioner pund, men da Arsenal ikke fikk hentet Monaco’s Thomas Lemar ble svaret nei. Arsenal skal ha klint til med et bud på 90 millioner pund, men fortsatt fått nei fra Monaco.

I følge The Mirror planlegger Arsenal et nytt og gigantisk bud på Raheem Sterling i januar, som en del av en Sanchez pluss cash deal.  Wenger mener Sterling er perfekt for Arsenal og mener at Sanchez passer supert i Manchester City.

 

 

Les også: