(c) Bilde: Schalke 04: Max Meyer

Midtbanespiller Max Meyer er en av de som plutselig ble lykkelig for at han ikke siden 2016 har vært en del av det tyske landslaget. – Mulig 22 åringen blir en del av «nye Tyskland» som er under oppseiling.

Max Meyer har vært Schalke 04 spiller siden 2009 og det skapte stor oppstuss i klubben som har gjort det veldig bra i Bundesliga denne sesongen med en andreplass at han ikke ville forlenge sin avtale.

Bild skriver om Meyer som fra i dag er klubbløs at han trolig er på vei til London og Arsenal. Arsenals nye manager Unai Emery skal for et år siden, da han var manager for Paris Saint-Germain forsøkt å få til en avtale med Schalke om en overgang. – Også den gangen var Unai Emery ute etter en offensiv midtbanespiller.

En overgang kan imidlertid stå i fare, Max skal ha krevd 4 millioner pund i lønn og det er i overkant av hva Arsenal hadde tenkt til å betale. – Hoffenheim skal også ha vært interessert, det samme gjelder for Liverpool som skal ha sagt et høyt NEIN til lønnskravet, men tilbudt han å komme tilbake når han er villig til å tjene mindre.