Mikel Arteta som aktiv Arsenal spiller

Mikel Arteta er fansen sin favoritt, Arsenal skal ha fått inn ungt blod som likevel har lang erfaring som erstatning fo Arsene Wenger.  Goal melder via deres reporter Chris Wheatley den tidligere Arsenal spilleren er fryktelig nære en avtale

Arteta som nå er 36 år er en ekte Arsenal veteran, han kom til Emirates i 2011 fra Everton og ble i klubben i 5 år. – Det som har overrasket mange er det store engasementet den avtroppende manageren Arsene Wenger har hatt i forbindelse med å hente inn den tidligere spanske midtbanespilleren.

«Arsene Wenger:  han har masse  kvalitet, men jeg prøver å ikke påvirke for mye. Jeg tror det er viktig at de gjør deres valg på en objektiv måte, og etter avgjørelsen er tatt støtter jeg den 100%»

«Han var allerede da han spilte for meg en leder, han viste lidenskap for spillet, han kjenner klubben meget godt og vet hva som er viktig» fortalte Arsene Wenger beIn Sports.

Arteta er en meget populær mann ikke bare hos fans, men også hos kolleger, det ryktes at Zabi Alonso blir med på lasset som assistent trener. – De to er meget gode venner, de kjenner hverandre fra barndommen i  San Sebastian.

Fremtiden ser lys ut for Arsenal med et stjerneteam Mikel Arteta og Xabi Alonso.