Hjem FotballEuropa League Hadde Arsenal fans sett Bendtner i kveld
Hadde Arsenal fans sett Bendtner i kveld

Hadde Arsenal fans sett Bendtner i kveld

september 28, 2017

Hadde Arsenal-fans sett sin gamle stjerne lord Nicklas Bendtner i kveld ville de sett en oppvisning i fotball.  Selv alltid kritiske Eurosport kommentator Kjetil Rekdal lot seg imponere » Superklasse av Bendtner» var hans kommentar etter en perfekt pasning med hælen som for anledning til 3 – 0 scoringen.

Få, om noen eksperter trodde at Rosenborg hentet inn en leken klassespiller som vil løfte laget inn i europa, da de satt på en restaurant i København og bestemte seg for å hente Bendtner. Men det var akkurat det de gjorde, Rosenborg er norges desidert beste klubb til å kjøpe og selge spillere.

Hadde Arsenal fans sett Bendtner i kveld ville de ihvertfall et øyeblikk kjent et stikk av savn. Kveldens kamp var uten tvil hans beste på Lerkendal.

Rosenborg møtte Vardar i kamp nummer 2 i  Europa League.

Rosenborg jobbet hardest og skapte dermed de fleste sjansene, og en av dem var med Bendtner etter 25 minutters spill. Han fikk ballen på kanten av feltet og hadde mål i sikte. En Vardar-spiller krasjet i han og dommeren pekte på krittmerket.

Bendtner tok straffen selv uten at noen kranglet på det og satte ballen i nettet, 1-0 til stor jubel på Lerkendal.

Andre omgang var også Rosenborg sin, etter ti minutter viste Anders Konradsen frem skuddfoten med et kanonskudd fra noen meter utenfor feltet. 2-0.

Det ble også 3-0 for Rosenborg, med forarbeid av Bendtner som inkluderer et genial hælspark. Omgitt av et par Vardar-spillere brøt Bendtner gjennom på høyresiden og sendte ballen til Vegar Eggen Hedenstad som headet ballen vakkert bak målvakten.

Jacob Rasmussen ble byttet ut i det 85. minutt.

I kampens sluttminutt reduserte gjestene til 3-1.

 

«Du ser at han er en fantastisk fotballspiller» sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen til Max.

 

Rosenborg – FK Vardar Skopje 3-1
Europa League Gruppe L
25′ 1-0 Nicklas Bendtner
56′ 2-0 Anders Konradsen
68′ 3-0 Vegar Eggen Hedenstad
90′ 3-1 Juan Felipe

Les også: