(c) bilde: Jerv: Kristoffer Tønnessen

Det er slettes ikke en dårlig attest å få med seg, Kristoffer Tønnesen har forlenget med Jerv og klubben er strålende fornøyd.

Klubben skriver: Kristoffer Tønnessen har etablert seg som en av våre viktigste spiller og dette er en god dag for klubben. En lokal, ung spiller med en spennende fotballfremtid blir med ut 2020!

I motsetning til Brann satser Jerv på lokale talenter.

Les: Utelatt, bare en Brannspiller sørget for flere mål i fjor

«Vi er veldig glad for at Kristoffer velger å forlenge med Jerv. Han har etablert seg som en av våre viktigste spillere de siste sesongene, og er i tillegg ung og lokal, sier daglig leder Rune Jakobsen.

Les: Avskjed på grått papir

Jerv ser på Kristoffer som en investering, han har ambisjoner om å spille på høyere nivå og med en langsiktig avtale vil Jerv kunne spe på sine budsjetter med spillersalg.

«Jeg er utrolig takknemlig for muligheten jeg har fått i Jerv og stolt over å ha signert en ny kontrakt med klubben», sier Kristoffer Tønnessen.

Helt fra jeg var liten har jeg hatt lyst å spille for Jerv og som Grimstadgutt betyr det noe ekstra å ta på seg Jervdrakten for å spille kamp!
Jeg er utrolig glad for å kunne fortsette utviklingen min i Jerv, avslutter Kristoffer.

Venstrebacken har tatt Obosligaspill for Jerv med storm, etter debuten foran 2016-sesongen. Han har etablert seg som en av lagets viktigste spillere og gikk foran 2017-sesongen inn i kapteinsteamet sammen med Glenn Andersen og Andreas Hagen.

– Kristoffer har alle muligheter til å fortsette å ta store steg på fotballbanen. Han er fortsatt ung, men samtidig veldig voksen og klok som fotballspiller, og er en viktig spiller for oss, sier Arne Sandstø.

Sjekk ut oddsen