(c) Bilde Ullkisafotball: Arild Sundgot

Sist gang Ull/Kisa vant en kamp var mot Bryne 26 august på Jessheim Stadion. Siden det har klubben havnet i en stygg tapsrekke som er årsaken til at hovedtreneren har fått sparken. Eller som Ull/Kisa skriver på sine sider: Sundgot gir seg som hovedtrener.

Sundgot hadde opprinnelig kontrakt ut året, men daglig leder Andreas Aalbu at treneren nå er løst fra kontrakten.

«Vi har hatt en god prat med Arild og landet på denne løsningen. Det er en utrolig kjedelig situasjon, som vi virkelig hadde håpet å unngå, men etter sju strake tap må vi snu alle steiner for å snu trenden»

«Jeg var veldig takknemlig for muligheten da jeg fikk den, så kjennes det utrolig tungt med den perioden laget nå har vært gjennom. Alle i og rundt laget trenger gnist og energi for å snu dette og jeg håper virkelig man klarer å få det til» sier Arild Sundgot som nå ikke har noen umiddelbare planer.

Les: Ingen grunn til panikk, Harry Kane gjorde det samme for seks år siden

Det er en fullstendig kollaps som Ull/Kisa nå er midt inne i, ganske rart å tenke på at de som syv runder siden var med å kjempe om opprykk til Eliteserien.

Klubben har ikke noen erstatter klar for Sundgot. Ull/Kisa er tredje sist i OBOS-ligaen, med 22 poeng på like mange kamper.

Les på Engelske Klubber: Norsk mannefall i Premier League