Hjem Fotball Dette er årets Premier League lag
Dette er årets Premier League lag

Dette er årets Premier League lag

april 20, 2017

Rett i forkant av presentasjonen av årets spiller får vi vite hvem som spillerforeningen PFA sine medlemmer mener er verdige en plass på årets Premier League lag.

Det som overrasker de fleste medier er at Zlatan Ibrahimovic ikke er med.  Utvelgelsen handler om hvor man spiller på laget også og er man spiss skal man lage mål, Zlatan befinner seg pr i dag bare på 5 plass på toppscorerlisten denne sesongen.

Ikke overraskende er det to lag som dominerer årets Premier League lag akkurat som de dominerer serien, Chelsea og Tottenham, henholdsvis nummer en og to. De har begge fire spillere med

Chelsea har ingen spisser på årets lag, men er godt representert på  midtbanen med N’Golo Kante og Eden Hazard, og stopperne  Gary Cahill og David Luiz.

Tottenham, har med spissen Harry Kane som er Premier Leagues mest effektive målscorer denne sesongen, midtbanespiller Dele Alli og sidebackene Danny Rose og Kyle Walker.

8 av 11 kommer altså fra 2 lag, resten fordeler seg å Keeper David De Gea som vokter målet til Manchester United, Toppscorer i Premier League Everton spiss Romelu Lukaku og Sadio Mane som har gjort stor forskjell for Liverpool.

Hvem som blir årets spiller er selvsagt også spennende, de nominerte er

Harry Kane, Romelu Lukaku, Zlatan Ibrahimovic og Alexis Sanchez. Den observante leser ser at både Zlatan og Alexis ikke er med på årets Premier League lag, det vil være overraskende om de da vinner årets spiller på søndag.

Stalltipset er at kampen står mellom Harry Kane og Romelu Lukaku, men i og med at det er to uavhengige avstemninger kan alt skje.

I 2016 var det Mesut Özil alle var overrasket over at ikke var med på årets lag.

 

Les også: