Har kjørt seg fast.

Når spiller og trener møtes i åpen krangling gjennom media, da er det bare et tidsspørsmål før en av de to må finne seg ny jobb. Det pleier å ende opp med at spilleren trekker det korteste strået, for Jadon Sancho er det liten tvil hvem som står igjen som taperen.

Cristiano Ronaldo viste sin sterke misnøye med behandlingen fra Ten Hag først som innbytter å trampe ut av Old Trafford og inn i garderoben før kamper var ferdigspilt, så med det famøse intervjuet hvor han langet ut mot trener og klubb. Sancho er del av neste generasjon som tror han kan løse ting på sosiale medier.

LES: Noe helt nytt og revolusjonerende har skjedd hos PSG!

Ten Hag fortalte etter Arsenal-kampen at Sancho ikke hadde levert høyt nok nivå på treningsfeltet og sto utenfor kamptroppen, Sancho svarte på sosiale medier han var svært godt fornøyd med egen innsats og var lei av å bli hengt ut som syndebukk.

Ifølge CBS jobber den saudiarabiske klubben til Steven Gerrard hardt for å lande en leieavtale med Sancho. Overgangsvinduet stenger torsdag, da får vi se hva Sancho mener om nødutgangen fra Old Trafford og Ten Hags regime.

LES OGSÅ: Belgisk journalist skjønner ikke bæret av Schmeichel-signering