Run, Rasmus, run. (foto: united, twitter)

Når du har vunnet Champions League, La Liga og cuper en drøss ganger og har passert 30, er ikke tålmodigheten stor når spilleren har en lengre formdupp og gjentatte skader. Spesielt ikke når du her hentet inn som nøkkelspiller til Man United for 70 millioner euro og årslønn på rundt 250 millioner kroner. Casemiro har med kombinasjonen skader og milevis unna formen og teften forrige sesong, spilt seg inn på salgslista hos Ten Hag.

Det har vært ryktet tidligere i sesongen at Manchester United vurderer å åpne opp for Casemiro-exit for å få inn en langsiktig erstatter for 31-åringen, ifølge talkSport er Ten Hag og gjengen ute av tenkeboksen.

LES: Keeper David de Gea, som var den best betalte i Manchester United er sett i møte om klubbkjøp

Det engelske mediet hevder avgjørelsen er tatt om å åpne opp for eventuelle bud på Casemiro i januar. Dette betyr at brasilianeren har mistet sin ubestridte posisjon i førsteelleveren fra forrige sesong, en situasjon en spiller som Casemiro neppe er interessert i.

Hvis 31-åringen er klar for å «trekke seg tilbake», står flere saudiarabiske klubber mer enn villige til å hente brasilianeren til «Ronaldo-ligaen», Ronaldos klubb inkludert.

RARDIOSPORTEN: Bayern München bryter overgangsrekord