To gode venner! Romelu Lukaku og Antonio Conte

Romelu Lukaku har for en liten uke siden avslørt hvem som er den BESTE manageren han har hatt og ikke overraskende var det Antonio Conte som han vant Serie A sammen med i Inter Milan. – Omtrent samtidig lot Lukaku seg intervjue av HLN der han hyllet ligaen i Saudi-Arabia.

Antonio Conte signerte for Napoli for en uke siden og for et par dager siden hadde han sin første dag på Stadio Diego Armando Maradona. – Øverst på agendaen finne en erstatter for Victor Osimhen som er til salg for en milliard pluss.

Les: Ratcliffe har ryddet frem nesten to milliarder til Erik ten Hag

Det naturlige valget for den italienske manageren er Romelu LUkaku som den siste sesongen har vært på lån hos Roma fra Chelsea. – De kjenner hverandre godt og har hatt god suksess sammen, noe de begge har manglet siden sesongen 2021.

Antonio Conte var mislykket i jobben som manager for Tottenham og Rimelu Lukaku har vært en svært godt betalt skuffelse i Chelsea. Chelsea som kjøpte Romelu Lukaku for 113 millioner euro sommeren 2021 måtte subsidiere deler av lønna på utlån både tilbake hos Inter Milan og hos Roma.

Og det er nettopp lønna som kan bestemme hva som skjer i Romelu Lukaku sin nære fremtid.

Sky Sports ønsker Conte at klubben skal signere Romelu Lukaku. – Det er en utkjøpsklausul på 38 millioner euro i den belgiske spissens kontrakt. – Det er en sum Napoli er villige til å betale, men de er ikke villige til å matche lønna på 12 millioner euro som han har i dag.

Les på Engelske klubber: Premier League-gigant har bestemt seg for å hente Xabi Alonso

Hvis Napoli ikke klarer å overbevise Romelu Lukaku å gå ned i lønn, vil et alternativ for Conte være La Liga-toppscorer Artem Dovbik, som spiller for Girona.

Lukaku spilte 47 kamper for Roma denne og scoret 21 mål. – En klar bedring av hva han har levert de siste sesongene.